3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Gorinchem

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Gorinchem

Afvoer ontstoppen Gorinchem? Een verstopte afvoer is erg vervelend. Er zijn een aantal methodes waarmee u dit probleem kunt oplossen. Helaas werkt niet alles even goed. Daarom hebben wij diverse manieren beschreven die u kunnen helpen om zelf de afvoer te ontstoppen.

Lukt het u niet om de verstopping zelf te verhelpen? Dan is het verstandig om een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen. Riool Ontstoppen Gorinchem helpt u graag!

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf voor een verstopte afvoer? Bel dan gerust naar 0183 202 644 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Gorinchem staat voor u klaar! Onze ervaren loodgieters kunnen u in de meeste gevallen vandaag nog helpen!

Ontstoppingsdienst Gorinchem

Ontstoppingsdienst Gorinchem helpt u graag met uw afvoer ontstoppen of andere problemen in en rondom de afvoer. Onze loodgieters kunnen elke verstopping verhelpen en hebben voor elk ander afvoerprobleem een geschikte oplossing. Ook voorzien wij u graag van advies om verstoppingen te voorkomen en uw leidingen in optimale staat te houden.

Wilt u Ontstoppingsdienst Gorinchem inschakelen om uw verstopte afvoer te ontstoppen? Bel dan gerust voor een afspraak via 0183 202 644.

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Is uw enigste wc verstopt? Of kunt u geen gebruik meer maken van andere (sanitaire) voorzieningen? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarom hebben wij een spoeddienst. Dit wil zeggen dat onze loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Heeft u een klus die met spoed opgelost moet worden? Wij helpen u graag. Bel voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Gorinchem naar 0183 202 644.

Afvoerfilter schoonmaken

Een verstopping in de wasmachine of vaatwasser komt regelmatig voor. Dergelijke elektrische apparaten zijn voorzien van een filter om vuilresten tegen te houden. Wij ervaren dat mensen vergeten om deze filters schoon te maken waardoor de filters verstopt raken.

Wij raden u aan om de afvoerfilter periodiek te controleren en indien nodig schoon te maken. De filter kunt u schoonmaken in een warme sop. Na het schoonmaken moet de filter drogen. Daarna kan de filter weer teruggeplaatst worden.

Is de afvoerfilter niet de oorzaak van de verstopping? En wilt u dat een vakman er even naar kijkt? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopt Gorinchem via 0183 202 644.

Sifon controleren

De zwanenhals van de sifon fungeert als stankafsluiter. Echter kunnen etensresten en ander vuil zich ook ophopen in de sifon. Daarom raden wij u aan om de sifon periodiek te controleren en schoon te maken.

Een sifon is in de meeste gevallen eenvoudig los te draaien. Daarna kunt het schoonmaken in een warme sop. Hopelijk is het probleem opgelost. Indien het water nog steeds niet goed wegstroomt kunt u contact opnemen met Afvoer Ontstoppen Gorinchem via 0183 202 644.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wij adviseren om de afvoer te ontstoppen met zuiveringszout en azijn omdat dit twee natuurlijke middelen zijn die zeer effectief kan zijn voor verstoppingen van vet, olie en etensresten.

Het voordeel hierbij is dat deze middelen vrij goedkope middelen zijn en geen schade kunnen aanrichten aan uw afvoer. Dit in tegenstelling tot de ontstoppers die bij de bouw- en supermarkten te vinden zijn. Dit zijn ontstoppingsmiddelen die wél schade aanrichten.

De afvoer ontstoppen met zuiveringszout (baking soda) en azijn gaat als volgt in zijn werk:

  1. pak eerst een emmer of bak
  2. doe hier warm/heet water in
  3. voeg een kop zuiveringzout en een kop azijn toe.
  4. roer dit goed door elkaar
  5. houdt de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer
  6. giet de bak of emmer leeg in de verstopte afvoer

Door de emmer vanaf hoogte leeg te gieten wordt er druk gecreëerd op de verstopping. Hopelijk is dit voldoende om de verstopping te verhelpen.

Is het niet gelukt? Afvoer Verstopt Gorinchem helpt u graag. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee elke verstopping snel en vakkundig wordt opgelost.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een plopper kan gebruikt worden om de verstopping los te maken en terug naar boven te halen. Voor hardnekkige verstoppingen is het helaas niet altijd een effectieve methode. Hieronder beschrijven wij hoe u de plopper het effectiefst kunt gebruiken:

Zet de plopper op de afvoer. De rubberen zuignap moet de afvoer volledig omsluiten en goed aansluiten. Beweeg de plopper met niet teveel kracht op en neer. Het beste is om zachtjes naar beneden te drukken en iets sneller naar boven te trekken om zuigkracht te creëren. Hierdoor komt de blokkade hopelijk los.

Heeft de plopper niet geholpen? Bel gerust voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Gorinchem op 0183 202 644.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer wordt veel gebruikt door professionals. Het kan een effectieve methode zijn voor hardnekkige verstoppingen. Het is echter niet altijd even makkelijk om bij de verstopping te komen. De stalen veer moet namelijk vaak langs bochten gemanoeuvreerd worden. Dit is niet altijd mogelijk en daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u vast komt te zitten. Wij beschikken daarom over een speciale hoge drukspuit die elke blokkade kan verhelpen en direct uw leidingen goed schoonmaakt.

Wilt u het toch proberen? Wees dan voorzichtig met het erin duwen van de ontstoppingsveer. U kunt de veer langs bochten manoeuvreren door een beetje te draaien en op gevoel te spelen met de veer. Hopelijk kunt u het kopje van de veer dan langs de bochten heen duwen om bij de verstopping te komen. Bij de verstopping kunt de blokkade losmaken van de afvoerwand door de veer te draaien en voorzichtig te duwen en te trekken.

Wilt u het liever niet zelf doen? Of heeft u geen ontstoppingsveer? Afvoer Ontstoppen Gorinchem staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak met één van onze vakmannen.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wanneer de eerste signalen van een verstopping merkbaar worden, is het niet aan te raden om lang te wachten met actie ondernemen. Een verstopping kan dan in snelle tijd erger worden doordat de blokkade steeds meer vuil en dergelijk ophoopt.

Een beginnende verstopping is te herkennen aan een verminderde functie van de afvoer. Het water stroomt minder goed weg en er kan bijvoorbeeld ook een rioollucht hangen in huis. Ook kan het water naar boven komen in de gootsteen wanneer het toilet doorgespoeld wordt of de vaatwasser gebruikt wordt.

Om afvoerverstoppingen te voorkomen is het belangrijk dat u geen etensresten, olie, vet of iets anders wat niet hoort probeert weg te spoelen. Dit kan stollen en hard worden in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Bent u benieuwd hoe uw afvoerwanden eruit zien? De loodgieters van Riool Ontstoppen Gorinchem beschikken over over een speciale camera. Hiermee kunnen wij de afvoerwanden bekijken en de staat van uw leidingen beoordelen.

Indien nodig kunnen we de leidingen reinigen met hoge druk zodat de leidingen weer goed schoon zijn en er geen nieuwe verstopping kan ontstaan. Daarnaast gaan de leidingen hierdoor langer mee. Dit kan u dure vervangingskosten besparen.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen of preventief laten reinigen? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Gorinchem via 0183 202 644.

Kosten afvoer ontstoppen

De kosten zijn van te voren lastig te zeggen. Elke verstopping is anders kwa benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. De ene keer is een verstopping binnen een half uur opgelost en een andere keer duurt het een uur.

Ontstoppingsdienst Gorinchem levert kwaliteit tegen eerlijke vaste tarieven. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wij hanteren een transparante werkwijze. Een loodgieter van Riool Ontstoppen Gorinchem maakt op locatie van te voren eerst een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wilt u onze hulp inschakelen voor een ontstopping? Neem dan gerust contact op via 0183 202 644. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Gorinchem helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Gorinchem? Riool Ontstoppen Gorinchem staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Gorinchem.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Gorinchem? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Gorinchem!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Gorinchem

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Gorinchem?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Gorinchem via 0183 202 644. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0183 202 644

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Gorinchem?

De prijzen van Riool Ontstoppen Gorinchem zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Gorinchem komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Gorinchem?

Ontstoppingsdienst Gorinchem ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Gorinchem verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Gorinchem helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Gorinchem bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Gorinchem inschakelen? Neem gerust contact op via 0183 202 644.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Gorinchem en omstreken. Waar u ook woont in Gorinchem, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Gorinchem-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0183 202 644 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Gorinchem zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Gorinchem op 0183 202 644.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Gorinchem? Neem gerust contact op via 0183 202 644.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Gorinchem op 0183 202 644.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Gorinchem was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Gorinchemse Voetbalvereniging Unitas

Riool Ontstoppen Gorinchem is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst..

Suzanne

Basisschool Mariengaarde

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Gorinchem.

Esther

Woonzorgcentrum De Schutse

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Gorinchem is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

De Gasterij

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button